AcasăActualitateDoi hoţi din locuinţe au fost arestaţi de către poliţiştii din Eforie

Doi hoţi din locuinţe au fost arestaţi de către poliţiştii din Eforie

În urma unei sesizări poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a unuia dintre suspecţi

La data de 13 august a.c., ora 03.00, Poliţia Staţiunii Eforie a fost sesizată prin 112, de către un turist din municipiul Craiova, despre  faptul că a observat o persoană necunoscută pătrunzând în curtea imobilului unde este cazat.

Deplasaţi cu operativitate la faţa locului poliţiştii au reuşit depistarea şi imobilizarea unui tânăr de 21 de ani, din judeţ Prahova.

Din verificarile efectuate s-a stabilit faptul ca acesta a acţionat împreună cu un altul în vârstă de 27 ani din, acelaşi judeţ, care a fost depistat ulterior de oamenii legii în zona centrală a staţiunii.

Cei doi au pătruns pe uşa de acces ce nu era asigurată în imobilul respectiv, de unde au sustras, 3 perechi de pantofi sport,  precum şi un bax cu bere, creând un prejudiciu de 2050 lei.

Bunurile sustrase intenţionau să le transporte cu un taxi, cu care se deplasaseră în localitate, în aceeaşi noapte, în jurul orelor 02:00, acesta fiind staţionat in apropierea locului faptei.

Continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora, în sarcina unuia dintre ei s-a reţinut un furt din locuinţă comis în vara anului trecut pe raza aceleiaşi staţiuni.

Cei doi au fost iniţial reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentaţi instanţei ce a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.