Distracțiile se țin lanț la Eforie Aqua Park. Petrecerile cu spumă pe tobogane vă așteaptă toată vara

Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunuri de mare presiune, care vor umple toboganele cu spumă și vor face deliciul celor prezenţi.

La petrecerea ”Spuma Party” sau “Spumă pe tobogane” vizitatorii parcului pot participa la concursurile cu premii care vor fi organizate.

Nu vor lipsi nici invitații surpriză, animatorii, muzica bună și magicienii, care vă asigură distracția pentru o zi perfectă de weekend.

La Eforie Aqua Park vor fi organizate toată vara petreceri interactive pentru cei mici, dar și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent.

În fiecare zi de miercuri și duminică, în parcul din Eforie Nord, spuma va fi ingredientul principal al distracției.

În plus, instructorul de fitness venit din Republica Dominicană, Starlin Belen este responsabil cu dansul și se asigură că vizitorii parcului acvatic se simt bine, dansează și au zâmbetul pe buze.

Nu lipsesc nici personajele din desene animate, care îi delectează pe cei mici și le oferă momente magice.

Eforie Aqua Park asigură distracția întregii familii și reprezintă cea mai bună opțiune pentru o zi reușită de vacanță în sudul litoralului.

Printre dotările parcului se numără 11 tobogane acvatice, o zonă de spa și un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, o zonă de relaxare cu un maestru în arta masajului, numeroase locuri de joacă pentru copii, 8 zone de food și sute de şezlonguri şi baldachine.

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult