Disperat că pierde Constanța, Guvernul vrea să taie apa caldă în plină pandemie și să dea vina pe Făgădău

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat pentru Evenimentul Zilei că Primăria București, Primăria Craiova și Primăria Constanța au restanțe mari către CET-uri, motiv pentru care cele trei orașe riscă să rămână fără apă caldă.

Decebal Făgădău spune că municipiul Constanța nu are nicio datorie către furnizorii de agent termic și că le va face plângere penală liberalilor dacă vor opri apa caldă în oraș.

Municipiul Constanța nu are nicio datorie. Este pur și simplu politică murdară și sper că din acest joc, pe care îl face domnul ministru, să nu sufere constănțenii. Dacă vor opri apa caldă în Constanța îi voi da în judecată. Noi nu avem datorii la nimeni. Să le fie rușine că în pandemie îndrăznesc să amenințe constănțenii că opresc apa caldă pentru o inventată datorie. Primăria municipiului Constanța are zero lei restanță către RADET, către ELECTROCENTRALE, către oricine din sistemul energetic și nu are ce să plătească. Dacă va fi oprită apa caldă este sută la sută decizie politică.”, a declarat Decebal Făgădău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult