Dana Dina și Ionuț Rusu, doi manageri de succes, pe listele de consilieri ale PNL Constanța

PNL Constanța a definitivat listele de candidați pentru Consiliul Județean și Consiliul Local Constanța.

 

Dacă la Consiliul Județean nu sunt schimbări importante, la Consiliul Local regăsim pe listă nume noi, cu greutate în mediul de afaceri din Constanța.

 

Dana Dina are 42 de ani și este proprietara Dress Boutique, o afacere privată și de succes, pornită în urmă cu 12 ani. Nu cred că există vreo doamnă din Constanța care să nu fi auzit de brand-ul pe care l-a dezvoltat Dana Dina.

 

.Mă gândeam că am reușit să cresc afacerea mea în doisprezece ani prin muncă multă, pasiune și dedicare, zi de zi, ceas de ceas.
Acum știu că aș putea să fac același lucru și pentru orașul nostru. Aș munci zi de zi, ceas de ceas, numai să-l văd înflorind și zâmbind. E cam trist acum. Dar trebuie dus la aranjat, la înfrumusețat, la îngrijit. Mă gândesc că nu mi-ar fi greu, voi face același lucru pe care îl fac deja cu afacerea mea. Să muncesc cât pot, dacă e nevoie de dimineață până noaptea târziu, numai să redăm orașului strălucirea de altădată”, spune Dana Dina.

 

Primul pe listă este Ionuț Rusu. Și acesta vine din mediul privat, fiind managerul agenției Stargate Crewing. Are 44 de ani și în ultima perioada s-a implicat activ în viața socailă a orașului, în special prin intermediul platformei https://www.impreunaconstanta.ro/.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult