Culmea ipocriziei – City Park Mall și Primăria Constanța militează pentru un oraș mai verde

După ce au distrus vegetația naturală din Parcul Tăbăcărie, reprezentanții City Park Mall  demonstrează că ipocrizia nu are limite și demarează o ”Campanie de plantare de copaci în școlile și grădinițele din Constanța.”

Partener de nădejde în acestă mascaradă ieftină este, bineînțeles, Primăria Constanța care nu ezită să susțină City Park Mall când vine vorba de tăiatul copacilor și construirea de noi parcări sau noi magazine în Parcul Tăbăcărie.

Aceeași Primărie care dă autorizații de construcție pe spațiul verde pe bandă rulantă, distrugând fiecare petec de verdeață din municipiul Constanța.

”Constanța prinde rădăcini noi în luna aprilie. Începând de săptămâna trecută și până aproape de Paște, 39 de școli și grădinițe din oraș se îmbogățesc cu sute de noi arbori. „Together we go green” este numele campaniei pe care City Park Mall o inițiază, în parteneriat cu Primăria Constanța, și reprezintă o continuare a acțiunilor prin care centrul comercial se implică direct în comunitate.

Un oraș mai „verde” este un oraș mai sănătos, astfel că, începând din toamna anului trecut și până în prezent, City Park Mall a participat activ si la alte inițiative de plantare, în parcul Tăbăcăriei și în vecinătatea Campusului Universității Ovidius. În cadrul campaniei de Paște din acest an, arbori decorativi din 7 specii diferite vor fi plantați la îndrumarea specialiștilor din cadrul Serviciului Administrare Spații Verzi, astfel încât dezvoltarea acestora să fie una optimă. Copacii sunt deja aproape de maturitate și au înălțimi ce ajung și la 7 metri.”, spun cei de la City Park Mall, sfidând orice regulă de bun simț.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult