CS Medgidia încheie playoff-ul sezonului pe locul 4

CS Medgidia încheie playoff-ul sezonului pe locul 4, punând-o la încercare pe vicecampioana României din acest sezon, într-un meci decis în patru seturi în favoarea celor de la CSM Târgoviște.

După un set de început în care Medgidia a căutat soluții să contracareze jocul adversarelor, ultimele seturi din acest sezon ale ambelor echipe au fost un prilej de a ne reaminti de voleiul jucat la intensitate maximă, spectaculos, trăit la fiecare punct. Trei seturi decise la mai puțin 4 puncte diferență, la finalul cărora Ioana Baciu a fost principala realizatoare cu 23 de puncte, urmată de Alexandra Trică cu 8. Un meci în care antrenorii au rulat aproape toate jucătoarele disponibile din lot, Medgidia mizând și pe jucătoarele mai puțin utilizate de-a lungul sezonului, Bianca Albăstroiu începând ca titulară pe postul de coordonator și având 4 puncte dintre care trei au fost realizate cu serviciul și unul cu blocajul.

Ultimul meci, în care publicul din nou și-a arătat susținerea față de echipă, față de fete, de staff și întreg colectivul CS Medgidia. Un sezon în care CS Medgidia încheie cu o calificare în CEV Challenge Cup pentru al doilea an consecutiv, un sezon în care a îndrăznit să alinieze jucătoare autohtone în totalitate. A fost o provocare pentru toți și un sezon de care întregul volei românesc poate vorbi în termeni pozitivi.

Mulțumim Medgidia, mulțumim tuturor pentru că ați făcut parte din povestea noastră!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult