Cristina Dumitrache: ”Ne opunem ferm oricărei forme de economisire și raționalizare forțată la consumul pentru populație”

”Economisirea energiei electrice și consumul cumpătat sunt măsuri responsabile și chibzuite. Consider că nu este nevoie ca românilor să li se spună când să stingă becul sau să închidă televizorul. Cei care își propun să reducă facturile o vor face și fără să le spună guvernul.

Ne opunem ferm oricărei forme de economisire și raționalizare forțată la consumul pentru populație și categoric la orice încercare de a impune sancțiuni.

România a trăit experiențe de tristă amintire când statul întrerupea deliberat energia electrică și gazele naturale. Nu își mai dorește nimeni ca românilor să li se ceară să stea în întuneric și în frig și să renunțe la confortul și modul de viață pe care îl au.

Datoria autorităților este să găsească mijloacele prin care să acorde stimulente celor care fac economie și să compenseze prețurile la cei ce se încadrează într-o anumită limită de consum.

Cred că ultimii ani și multiplele crize pe care le-am traversat au dovedit că măsurile coercitive nu sunt întotdeauna și eficiente.”, a transims Ileana Cristina Dumitrache, deputat PSD Constanța. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult