Cristina Dumitrache: ”Cum poate fi o țară stabilă când miniștri își dau demisiile și lasă ministerele neguvernate?”

”Președintele Klaus Iohannis a declarat că România este „o țară stabilă” și că vor fi găsite „cele mai potrivite soluții” pentru depășirea crizei guvernamentale.

 

Cum poate fi o țară stabilă când miniștri din coaliție, într-un joc al ambițiilor și orgoliilor își dau demisiile și lasă ministerele neguvernate?

 

Cât despre soluții, de fapt există una singură. Președintele trebuie să își exercite rolul de mediator și să solicite demisia urgentă a premierului Cîțu .

 

Nu mai este timp de pierdut!

 

Românii nu mai pot avea răbdare și înțelegere în fața incompetenței și nepăsării!

 

Suntem într-o criză economică cumplită. Euro înregistrează record după record, salariile rămân la fel dar facturile la utilități cresc într-un ritm alarmant, vaccinarea este un eșec iar valul patru al pandemiei ne găsește cu spitale și școli nepregătite.

 

De câte dovezi mai are nevoie președintele pentru a înțelege că acest Guvern a paralizat economia țării și a scăzut nivelul de trai al românilor? De ce vrea să fie complice cu cei care au aruncat cetățenii acestei țări în haos și sărăcie?

 

Președintele a girat pentru acest Guvern care a eșuat și a dezamăgit milioane de români. Are obligația constituțională și datoria morală să repare acest lucru. Să convoace la consultări toate partidele parlamentare în vederea instalării unui nou guvern în cel mai scurt timp.”

 

 

 

Ileana Cristina Dumitrache, deputat PSD Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult