AcasăSpecialCrimă pe străzile Constanţei. Un tânăr de 29 de ani a fost...

Crimă pe străzile Constanţei. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat

Incidentul s-a produs în noaptea de 17 spre 18 septembrie, în jurul orei 02.40 pe strada Radu Calomfirescu din zona Pieţei Chiliei şi, se pare că, cei implicaţi în scandal se aflau sub influenţa alcoolului. Victima, Viorel Bahica, în vârstă de 29 de ani lucra ca muncitor în construcţii iar în momentul izbucnirii conflictului era însoţit de un coleg de muncă.

Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a identificat doi bărbaţi de 49, respectiv 29 de ani, cel din urmă prezentând plăgi tăiate la membrele inferioare.

Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde, la ora 03.15, a decedat.

Investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar din primele cercetări a rezultat faptul că, victima însoţită de un prieten a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat, care i-a provocat rănile.

Pe baza probelor ridicate de la faţa locului şi a audierilor preliminare ale martorilor a fost întocmit un cerc de suspecţi, fiind efectuate activităţi specifice în vederea administrării probatoriului.