Constanța, prezență de top la Târgul de Turism al României 2020

Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța sunt prezente și în acest an la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo în București, în perioada 20 – 23 februarie.

În standul de prezentare al Constanței sunt prezente atât autorități locale și instituții culturale, cât și tour operatori de turism de pe litoralul românesc, reprezentanți de top ai gastronomiei locale precum și cei ai cluburilor emblematice din stațiunea Mamaia.

Trebuie să știe toți românii, și nu numai, că de la Constanța răsare soarele, că de la Constanța se dă nota pozitivă, optimistă a turismului românesc. Avem alături de noi tinerii care invită toți tinerii din România la noi acasă, în ”Capitala Tineretului”, operatori din turism, prieteni și parteneri și suntem pregătiți să oferim tot ce are mai bun Constanța, municipiul, stațiunea Mamaia și județul nostru.”, a declarat Decebal Făgădău în deschiderea TTR 2020.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a vorbit despre importanța atragerii unui număr cât mai mare de turiști pe litoralul românesc și despre promovarea obiectivelor turistice.

Turismul constănțean reprezintă o componentă importantă a dezvoltării sustenabile a economiei județului Constanța. Din acest motiv este extrem de important ca vizibilitatea județului nostru să fie una cât mai eficientă și evidentă. Împreună cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța suntem prezenți și în acest an la Târgul de Turism al României și formăm o echipă unită, cu scop comun: implusionarea turismului de la malul Mării Negre. Noi, ca și autorități publice locale trebuie să ne focusăm atenția spre promovarea județului, ca și pilon principal în dezvoltarea socio-economică a regiunii noastre. Turismul reprezintă motorul economiei constănțene și îmi doresc ca județul Constanța să fie un pol de atracție în sezonul estival. Numai așa vom avea o creștere sănătoasă a numărului de vizitatori și implicit o dezvoltare a afacerilor locale. Trebuie să reușim să îi convingem pe turiști că avem oferte atractive pentru toate categoriile de vizitatori, și totodată că avem diversitate în ceea ce privește petrecerea timpului liber” – a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Târgul de Turism al României este într-o continuă dezvoltare, fiind unul dintre cele mai importante târguri de profil din România. Acesta este deschis în perioada 20 – 23 februarie 2020, între orele 10:00-18:00, iar duminică 24 noiembrie, între orele 10:00-16:00, în Pavilionul B2 al Romexpo București.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult