AcasăActualitateComunicat RAJA - “S-au primit 33 de reclamaţii, privind sistemul de canalizare”

Comunicat RAJA – “S-au primit 33 de reclamaţii, privind sistemul de canalizare”

In urma avertizarilor meteo, echipele de intervenție , dotate cu wome, vidanje și pompe au ieșt pe teren. Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 33 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, Ovidiu și zona Mamaia Nord.

La nivelul municipilui, cele 26 sesizările au venit din zonele Faleza Nord – Tabla Buții; Delfinariu, Dacia – intersecția dintre Tomis și Al. Lăpușneanu, stațiunea Mamaia – zona Butoaie, Palazu Mare, strada Ahile Mihail aproape de intersecția cu Soveja, zona City Park Mall. Pentru zona Mamaia Nord, s-au primit reclamatii de pe străzile D4 și D5, iar la Ovidiu s-au inregistrat 2 reclamatii. Toate aceste sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de intervenție au răspuns la toate solicitările primite și toate sunt in curs de rezolvare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.