AcasăActualitateComunicat Poliţia Rutieră Constanţa – Trei accidente cu victime în ultimele 24...

Comunicat Poliţia Rutieră Constanţa – Trei accidente cu victime în ultimele 24 de ore

-La data de 05 decembrie a.c., ora 12.00, în municipiul Constanţa, E Dumitru, de 61 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Răscoala din 1907 şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Ferdinand, în zona unui marcaj pietonal, nu a acordat prioritate şi a accidentat uşor pe Ţ. Carmina-Rodica, de 42 ani, care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar.

-La data de 05 decembrie a.c., ora 23.00, în municipiul Constanţa, I. Costel Cătălin, de 35 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Decebal şi ajungâng la intersecţie cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de L. Mihăiţă, de 33 ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. Costel Cătălin şi a pasagerului acestuia S. Daniel Andrei, de 22 ani.

-La data de 06 decembrie a.c., ora 05.40, în municipiul Constanţa, P. Mircea, de 34 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu şi ajungâng la intersecţie cu strada Sasu Vasile, în zona unui marcaj pietonal, nu a acordat prioritate şi a accidentat uşor pe N. Rodica, de 56 ani, care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar.