AcasăActualitateComunicat IPJ Constanţa – „Autorul crimelor din Viile Noi, prins în mai...

Comunicat IPJ Constanţa – „Autorul crimelor din Viile Noi, prins în mai puţin de 12 ore”

În urma investigaţiilor, a filtrelor instituite în judeţul Constanţa şi a căutărilor, poliţiştii constănţeni au identificat şi prins un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, în cursul zilei de ieri.

La data de 23 iulie a.c., poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil de pe raza Secţiei 5, din municipiul Constanţa, au fost găsite trei cadavre, care prezentau, la prima examinare urme de violenţă.

În cauză, s-a constituit o echipă complexă, sub coordonarea I.G.P.R. şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru clarificarea situaţiei de fapt.

În urma datelor obţinute de la cercetarea la faţa locului şi a investigaţiilor, peste 500 de poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa au fost mobilizaţi pentru prinderea persoanei bănuite de comiterea faptei.

În cauză, s-a solicitat sprijinul altor structuri M.A.I. din judeţul Constanţa, acţionându-se în sistem integrat.

Astfel, au fost organizate peste 20 de filtre pe principalele artere rutiere din judeţ, efectuându-se căutări, persoana bănuită fiind dată în urmărire naţională.

În mai puţin de 12 ore de la sesizare, poliţiştii constănţeni au depistat persoana în cauză, pe raza comunei Cumpăna. Bărbatul, de 21 de ani, a fost condus la sediul I.P.J. Constanţa, unde în prezent continuă ancheta.