AcasăActualitateComunicat - Începe Carnavalul Mamaia 2014!

Comunicat – Începe Carnavalul Mamaia 2014!

Primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014 are loc sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 21, în Piațeta Cazino din Mamaia. Acesta este locul în care, pe parcursul întregii veri, turiștii sunt așteptați la super-evenimentele organizate de FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014. 

Sâmbătă, 5 iulie, Mamaia se va transforma în Roma antică, în fruntea ei fiind nimeni altul decât Împăratul Cezar! Primarul Constanței, Radu Mazăre, regele carnavalului, va intra în rolul lui Cezar, împăratul roman, iar alături în spectacol îi va fi chiar fiul său, Răducu Mazăre, el urmând să îl interpreteze pe Brutus.

Lupte cu gladiatori și scene care vor recrea atmosfera din Egiptul Antic cu Cleopatra fac parte din show-ul pentru care se fac pregătiri intense în Mamaia.

Totodată, unele dintre cele mai frumoase românce selectate de Caravana FashionTV au ajuns deja pe litoralul românesc și le veți putea vedea în show-ul carnavalului purtând ținute impresionante.

Spectaculoasele care alegorice – inclusiv cel al Primăriei Constanța, pe care se va afla primarul Radu Mazăre – vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piațeta Cazino.

Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie – 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de când carnavalul încântă turiștii de pe litoral. În 2013, spectacolul a atras un număr record de turiști – 30.000 de spectatori la ediția specială care a încheiat sezonul.

La edițiile speciale de carnaval din acest an, primarul Radu Mazăre va mai intra în alte două roluri: Ramses și Ștefan cel Mare.