Comunicat – Ali Șenol, învestit în funcția de subprefect al județului Constanța

Astăzi, 08 ianuarie a.c.,  în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din  MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – domnul Adrian PETCU și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de învestire a noului subprefect al județului Constanța, domnul Șenol Ali.

În ședința de guvern din data de 20.12.2018 a fost aprobată Hotărârea  nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către domnul ALI Șenol, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.

Secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern, după care domnul Șenol Ali a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. Noul subprefect a subliniat în cuvântul său că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect, dar că, în același timp,  speră să poată  beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.

Prefectul județului Constanța, domnul Dumitru Jeacă și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu eficiență la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare.

Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Marius Horia Țuțuianu, a încheiat întâlnirea cu aceleași gânduri de eficientă colaborare  cu noul subprefect.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult