Clotilde Armand vine, vineri, la Constanța și Medgidia

Clotilde Armand, candidată a Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, vine în Constanța, vineri, 17.05.2019.

În intervalul orar 12:00-13:00, la sediul U.S.R. Constanța, Clotilde Armand va participa la o conferință de presă alături de președintele filialei județene U.S.R. Constanța, Remus Negoi.

În intervalul orar 13:30 – 15:00, Clotilde va fi pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru discuții cu cetățenii.

Ulterior, va pleca spre Medgidia pentru o altă rundă de întâlniri cu cetățenii.

Clotilde Armand are peste 20 de ani de experiență ca manager executiv în mari companii europene și americane. Ca europarlamentar, Clotilde se angajează să promoveze România ca țară în care cetățenii își doresc să fie în primul pluton european.

Direcțiile principale de acțiune din programul său sunt: dezvoltarea infrastructurii cu sprijin comunitar, negocierea fondurilor în special pentru autostrăzile Transilvania și Moldova, și sprijin instituțional real pentru redactarea caietelor de sarcini, pe care o consideră marea problemă a proiectelor de infrastructură din România. Dar și susținerea ideii ca fondurile nefolosite, din incapacitate guvernamentală, să se regăsească în bugetele ulterioare pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a țării.

Despre Alianța 2020 USR PLUS

Alianța 2020 USR PLUS este o alianță electorală formată în anul 2019 între USR (Uniunea Salvați România) și PLUS (Partidul Unității, Libertății și Solidarității).

Alianța propune pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cea mai bună listă de candidați pe care a prezentat-o vreodată un partid la acest tip de alegeri.

Mai multe despre candidații USR PLUS: www.usrplus.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult