AcasăActualitateClaudiu Palaz: „Ridicarea lui Nicuşor Constantinescu de DNA este semn că instituţiile...

Claudiu Palaz: „Ridicarea lui Nicuşor Constantinescu de DNA este semn că instituţiile statului funcţionează”

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu, a fost ridicat si audiat, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Constanta, fiind acuzat de abuz in serviciu. Mai exact, el este cercetat pentru ca a efectuat mai multe plati ilegale din fundurile publice. 

Actiunea DNA vine sa confirme toate spusele noastre privind modul de lucru al insitutiei Consiliului Judetean Constanta; ridicarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu este dovada ca liderii Uniunii Social Liberale se gandeau ca prin votul la legea amnistitiei, oameni care au incalcat legea, precum presedintele CJ Constanta, vor scapa de puscarie.

Partidul Miscarea Populara Constanta considera ca dreptatea este de partea cetatenilor judetului Constanta, care sunt umiliti zilnic de praful in ochi aruncat de reprezentantii institutiei judetene, prin asa numitele programe in folosul lor, spre binele lor. Imi exprim convingerea ca cetatenii au inteles ceea ce vrea sa faca USL si vor actiona in consecinta. Ridicarea lui Nicusor Constantinescu la DNA este semn ca institutiile statului functioneaza.

Sunt sigur ca toti cei care au savarsit infractiuni  vor da cu subsemnatul la DNA pentru abuzurile ce le-au facut in acesti ani”, a declarat presedintele Partidului Miscarea Populara Constanta, Claudiu Iorga Palaz.