AcasăActualitateClaudiu Palaz - PMP: ”Mazăre este principalul vinovat de tragedia de la...

Claudiu Palaz – PMP: ”Mazăre este principalul vinovat de tragedia de la restaurantul Beirut”

„Claudiu Palaz – președintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Constanța- solicită demisia lui Radu Ștefan Mazăre, primarul Municipiului Constanța, ca  urmare a tragicului accident soldat cu moartea a  3 tinere, în incendiul de la restaurantul Beirut din data de 5 aprilie.

După incendiul din fatidica noapte de 5 aprilie, a doua zi, duminică, primarul Mazăre a convocat toată primăria, tunând și fulgerând.

Motivul: Găsirea unei soluții pentru a aloca fonduri familiilor tinerelor decedate. Aceasta după ce a văzut revolta rudelor victimelor care cereau socoteală.

Ce vrea să acopere Mazăre cu gestul lui: 

1. Faptul că localul nu avea autorizatie de funcționare dată de primărie, pentru că nu îndeplinea condițiile de funcționare, iar obligația verificării acestor condiții  îi revenea lui Mazăre ca primar?

2. Localul avea autorizatie dată de primărie, dar cu încălcarea flagrantă a condițiilor de funcționare ?

În ambele cazuri, Mazăre este principalul vinovat de decesul tinerelor, ori, pentru că este un incompetent, ori pentru că a luat șpagă, dând autorizație după bunul plac!

Constănțenii trebuie să vadă „Pădurea, nu copacii”. Trebuie să vadă mafia locală și incompetența acesteia, nu pompierii de la IGSU, care împing mașinile datorită proastei dotări.

Cât vor mai tolera constănțenii praful în ochi aruncat de Mazăre pentru a-și ascunde golăniile?

Când vor stârpi această mafie locală?

Sunt intrebari pe care trebuie să și le pună fiecare locuitor al Constanței.

PMP îi cere lui Mazăre să iasă public și să răspundă la întrebările formulate, răspunsul acestora ușurând desfășurarea anchetei privind decesul celor 3 fete nevinovate .

Claudiu Palaz – președintele PMP, filiala Constanța- ii cere lui Mazăre demisia și să se pună la dispoziția organelor de anchetă, deoarece îl consideră ca fiind principalul vinovat, pentru că trebuia să verifice funcționarea legală a localului în care a avut loc incendiul.”