AcasăActualitateCinci bărbaţi au fost arestaţi pentru că au răpit o tânără din...

Cinci bărbaţi au fost arestaţi pentru că au răpit o tânără din Constanţa

La data de 8 aprilie a.c., ora 11.40 poliţiştii Secţiei 2 Constanţa, au fost sesizaţi de către o femeie din Constanţa, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a fost luată de pe o stradă, din cartierul Palazu Mare, de persoane necunoscute, cu un autoturism de culoare închisă, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.

În scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi scos din trafic un autoturism care corespundea descrierilor făcute de către mama minorei. În autoturism au fost identificaţi A. Gheorghe, de 29 de ani, C. Nicolae, de 29 de ani, C. Elvis, de 24 de ani, toţi din Tulcea, M. Ion, de 21 de ani, C. Ghiţă, de 18 ani, ambii din Galaţi, precum şi minora de 16 ani.

Din primele verificări poliţiştii au constatat că minora, în timp ce se deplasa către casă, a fost acostată de suspecţi, ulterior, contra voinţei sale, a fost urcată în autoturism, plecând spre o direcţie necunoscută.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.