AcasăActualitateCentru Cultural pentru Tineret, în localitatea Cumpăna

Centru Cultural pentru Tineret, în localitatea Cumpăna

Unul din proiectele destinate tinerilor din comuna Cumpăna a fost implementat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, la iniţiativa primarului Mariana Gâju.

Este vorba de reabilitarea, extinderea şi dotarea unei clădiri din localitate care va deveni un centru de tineret în care vor funcţiona o discotecă, o sală de bowling și de un teatru antic. 

Spațiul destinat acestui proiect are o suprafață totală de 1217,88 mp şi va putea găzdui 3220 de persoane urmând să fie dotat cu mobiler modern şi echipamente IT performante.

 “Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din comuna Cumpăna și nu numai. Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos” a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Valoarea proiectului este de peste 4 milioane de lei, bani proveniţi din fonduri europene, și va fi implementat pe o perioadă de 17 luni.