Ca la noi, la nimeni! Mircea Dobre, Stelian Ion și Corina Martin, prezenți la lansarea candidaturii lui Murad!

Sute de persoane au participat sâmbătă seară la redeschiderea Complexului Amfiteatru, Panoramic, Belvedere din stațiunea Olimp.

 

Complexul hotelier este redat circuitului turistic, după aproape 30 de ani, de către Muhammad Murad, cel care a investit zeci de milioane de euro în reabilitarea sa.

 

Cu siguranță această afacere îi va aduce profit lui Murad, însă aduce și locuri de muncă pentru sute de oameni, într-o perioadă în care economia țării suferă grav.

 

Să revenim la evenimentul de sâmbătă, la care au fost invitați să participe politicieni și oameni de afaceri din Constanța.

 

Stelian Ion, Corina Martin și Mircea Dobre, trei candidați la Primăria Constanța, au stat în primul rând pentru a asculta discursul lui Murad despre revigorarea turismului, investiții și succes. S-a aplaudat, s-a strigat bravo, toată lumea a fost de acord cu viziunea și acțiunile investitorului.

 

Până la un punct. Punctul când Murad și-a schimbat ținuta de scenă și a anunțat că va candida pentru Primăria Constanța. Dobre și Stelian Ion n-au mai aplaudat. Au înlemint!

 

Corina Martin era în extaz: ”Încă un candidat! Ce echipă puternică suntem! Împreună vom învinge!”.

 

În timp ce Mircea Dobre și Stelian Ion încercau să depășească elegant penibilul situației, Corina Martin insista să facă o fotografie de grup cu toți candidații prezenți la eveniment. Ca la carnaval. Pentru că și alegerea unui primar pentru Constanța este tot un carnaval, un circ, o panaramă.

 

Nu am înțeles prezența candidaților la inaugurarea complexului, însă pot să bănuiesc că a fost o capcană inteligentă în care au căzut cei ahtiați după voturi. Probabil Dobre și Ion își pregătiseră și câte un discurs, dar n-a fost să fie. Așa se întâmplă când disperarea tulbură rațiunea. Jenant.

 

 

Nu o să vorbesc de strategii politice, calcule electorale sau înțelegeri pe sub masă. Am ajuns într-un moment în care tot ce ne-a rămas este să ne distrăm copios pe seama noastră. O să fie o campanie electorală savuroasă în care vom râde cu poftă. Că altceva nu mai putem face. Dreapta unită de la Constanța s-a făcut țăndări.

 

 

Mă doare sufletul când văd că orașul Constanța este pe locul 11 economic, în România. Constănțenii chiar nu merită. Pentru că dacă ne uităm atenți ce frumos este răsăritul, combinația dintre mare și oraș este superbă. Constănțenii merită mai mult. Nu voi fi un adversar politic pentru niciun partid politic. În viață, când îți asuni o răspundere și ai un eșec trebuie să ți-l asumi. Din păcate clasa politică are un eșec, în special în administrațiile locale. În ani de zile nu am putut să schimbăm lucrurile, să nu ne mai minunăm de cât de frumos este în Turcia, în Italia, în Grecia. Este momentul ca după atâta experiență să dau oamenilor înapoi tot ce am acumulat. Și bani, și sprijin, și ajutor. Îi respect pe toți cei care candidează la funcția de primar al Constanței. Le spun doar că în momentele grele trebuie să fim toți prezenți. Când eu împărțeam pachete bătrânilor în starea de urgență, alții stăteau în apartamente și se uitau la seriale turcești”, a spus Mohammad Murad, în primul său discurs de candidat.

 

 

Corina Martin a lăcrimat. Ar fi vrut să danseze Pinguinul cu toți candidații prezenți, dar Ion și Dobre dispăruseră. Ce bine ar fi dat asta într-un live pe Facebook!

 

În 27 septembrie avem ce alege.

 

Să se împrăștie voturile, să primescă toată lumea, să fie carnaval, pace și prietenie!

Citește și:

Bun venit la bord! ”Corabia nebunilor” pornește spre Primăria Constanța

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult