AcasăActualitateComunicat - Avarie RAJA în cartierul Abator. Locuitorii din zonă rămân fără...

Comunicat – Avarie RAJA în cartierul Abator. Locuitorii din zonă rămân fără apă

Pentru remedierea unei avarii la conducta de pe strada Caraiman, in dreptul stației Peco, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 01 februarie 2014, in intervalul 09,30 – 15,00, fiind afectați consumatorii agenți economici din zonă.

Pentru executarea lucrărilor de reparații, echipele de intervenție au fost nevoite să blocheze sensul de mers de pe strada Caraiman, dinspre Aurel Vlaicu spre Șos. Mangaliei. Având în vedere îngreunarea circulaţiei, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. 

Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.

UPDATE Avand in vedere faptul ca la avaria de pe strada Caraiman sunt prezente mai multe utilaje mari (2 vidanje, sapator, basculanta si autolaboratorul), traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers ale strazii.