AcasăActualitateAutoutilitară Citroen cautată in Italia, descoperită în P.T.F. Negru Vodă

Autoutilitară Citroen cautată in Italia, descoperită în P.T.F. Negru Vodă

În data de 26.05.2016, în jurul orei 08.50, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român T.I., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj, care conducea o autoutilitară marca Citroen cu numere de înmatriculare italiene.

Verificările efectuate în bazele de date de către poliţiştii de frontieră au stabilit că autoutilitara în cauză era căutată de autorităţile din Italia, aceasta fiind declarată furată.

Faţă de cele constatate, conducătorul autoutilitarei a declarat că aceasta i-a fost  încredinţată de către un prieten în scopul înmatriculării în Republica Bulgaria, fără a avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată de autorităţi.

Autoutilitara, evaluată la aproximativ 20.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 48, Cod Penal, raportat la art.228, alin. 1, Cod Penal.