AcasăActualitateAtenție, se oprește apa în Palazu Mare!

Atenție, se oprește apa în Palazu Mare!

Marți – 28 noiembrie 2023, se vor executa lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Recoltei cu Alexandru Sahia din cartierul Palazu Mare.

Astfel, în intervalul orar 09.30 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palazu Mare, situați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis (DN2A) – Dumbrăveni – Santinelei – Popa Șapcă – Islaz – bd. Tomis (DN2A), precum și Secția Clinică de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, dar și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

Investiția face parte din “Contractul de Servicii Bazat pe Gestionarea Eficientă a Distribuției de Apă în Sistem Centralizat”, în valoare de 4 mil. Euro.

”Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, spun rprezentanții RAJA.