Apel umanitar! Alexandra are nevoie de noi!

Alexandra are numai 11 ani și acum 3 ani a primit o povară greu de dus pentru un adult, dar pentru un copil este și mai greu.

În februarie 2016 a primit un diagnostic crunt: tumoră renală dreapta, carcinom cu celule clare. De atunci, în loc sa meargă la școală și să se joace cu colegii și sora ei, trebuie să suporte ace, tratamente și perioade lungi de spitalizare departe de tot ceea ce știa până acum. A trecut prin 2 operații,  prin zeci de cure de chimioterapie-radioterapie și, cu toate astea, boala nu a putut fi învinsă!

O echipă de medici din Paris a decis că este nevoie de o altă operație și urmează sa îi trimită în scurt timp o invitație în Franța! Probabil va dura o perioadă lungă de stat în spitalul din Paris pentru că operația este una grea.

Alexandra speră ca asta va fi ultima dată când intră în sala de operație! Îi este teamă ca va fi operată din nou, că va sta iar la terapie intensivă, îi este teamă de ace, de perfuzii, de tot ce știe că are de întâmpinat! Și totuși este optimistă! Ea speră că acesta să fie pasul final spre vindecarea ei și zâmbește încrezătoare!

Să o ajutăm să își împlinească visele și să își trăiască copilăria frumoasă!

 

Cont bancar:

RO77BRDE140SV51683761400- cont in lei

IBAN RO59BRDE140SV44799061400 SWIFT BRDEROBU -cont euro

Beneficiar: Chiriac Elena Loredana

Numar contact: 0756459787

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult