Ana-Maria Vătămanu: ”Trebuie să ducem mai departe moștenirea pe care Ivan Patzaichin ne-a lăsat-o!”

Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța (ADDJC) a participat, la invitația Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, la lucrările privind soluții de dezvoltare durabilă în Tulcea și Delta Dunării din cadrul Festivalului ”Ivan Patzaichin”.

“M-am bucurat să mă aflu aici, la festivalul pe care, în urmă cu mai bine de un deceniu, Ivan Patzaichin l-a inaugurat pentru a sărbători Tulcea. Un festival care, acum, poartă numele unui reper al nostru, al tuturor, un multiplul campion mondial, o legendă a României.
Un festival care ne invită nu doar la sărbătoare, ci și la conștientizarea unor probleme cu care ne confruntăm la nivel de societate, la identificarea unor soluții responsabile pentru rezolvarea acestora.
Ca președinte al Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, mărturisesc că moștenirea pe care marele nostru campion ne-a lăsat-o, de la promovarea sportului și, totodată, a României în întreaga lume până la implicarea în nenumărate proiecte ce țin de mediul înconjurător, poate fi considerată cu ușurință o veritabilă lecție de dezvoltare durabilă.
Consider, totodată, că este de o importanță majoră pentru noi toți să ducem mai departe această moștenire pe care Ivan Patzaichin ne-a lăsat-o. Și mă bucur să văd că Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23” face deja acest lucru, cu dedicare, cu responsabilitate și cu pasiune, prin organizarea festivalului din acest an, care pune lupa și pe o temă majoră și de actualitate: soluții de dezvoltare durabilă în Tulcea și Delta Dunării.
Prin prezența mea, le-am transmis celor prezenți dorința ca împreună să implementăm aceste soluții, care să fie un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltare durabilă la nivel național. Asta pentru a reuși să facem din comunitățile noastre un mediu responsabil, sănătos, sustenabil, echilibrat, modern, în care să ne placă să trăim”, a declarat Ana-Maria Vătămanu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult