Alexandru Mazăre îşi ascunde banii în Israel. A.N.I. a găsit un cont

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de aprox. 210.775 Euro, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada exercitãrii mandatului, de cãtre MAZÃRE ALEXANDRU, senator în Parlamentul României.

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de aprox. 210.775 Euro,  între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada exercitãrii mandatului, de cãtre MAZÃRE ALEXANDRU, senator în Parlamentul României.

Diferența identificatã de cãtre inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de cãtre persoana evaluatã, a unor depozite bancare în cuantum de 160.775 Euro la o unitate bancarã de pe teritoriul Statului Israel precum și din achiziționarea unui imobil pentru care a fost achitat prețul de 50.000 Euro.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate de cãtre MAZÃRE ALEXANDRU, în perioada exercitãrii mandatului de senator.

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. MAZÃRE ALEXANDRU nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult