AcasăActualitateAccidente rutiere pe bulevardul Mamaia şi pe Aurel Vlaicu

Accidente rutiere pe bulevardul Mamaia şi pe Aurel Vlaicu

La data de 7 februarie a.c., ora 13.40, în municipiul Constanţa, C. Ionel, de 58 de ani, a condus un autoturism pe strada Ion Vodă şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Mamaia, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns pe bulevard, moment în care un autoturism care circula pe bulevardul Mamaia pentru a evita coliziunea a virat stânga, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului autoturismul care circula regulamentar din sens opus a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers cu acesta. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui conducător auto.

La data de 7 februarie a.c., ora 19.00, în municipiul Constanţa, D. Nicolae, de 30 de ani, a condus un autoturism pe strada Caraiman şi ajungand  la intersecţie cu bulevardul Aurel Vlaicu nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul prioritar de J. Aurelia, de 40 de ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.