13 proiecte de hotărâre au fost aprobate, la Medgidia, în şedinţa ordinară a lunii iunie

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit joi, 28 iunie 2017 în şedinţa ordinară a lunii iunie, în cadrul căreia au fost dezbătute 13 proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi.

Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017, în sensul finanţării cheltuielilor din unităţile de învăţământ, pe trimestru III cu suma de 6.300 lei, şi 445.799 lei pe trimestrul IV.

La punctele următoare s-a aprobat desemnarea domnului consilier local Rotaru Ion Aurel în Consiliile de Administraţie şi în Comisia de evaluare si asigurarea calitaţii, la unităţi de învăţământ preuniversitar de pe raza teritorială a Municipiului Medgidia, respectiv desemnarea reprezentantului Consiliului Local să participe în calitate de observator în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza UAT Medgidia.

Consilerii locali din Medgidia au mai aprobat şi lista de priorităţi pentru acordarea locuinţelor sociale din municipiul Medgidia, în anul 2017, listă ce cuprinde 18 familii, care au îndeplinit condiţiile eligibile de a se află pe tabelul cu priorităţi.

În şedinţa de joi după-amiază a fost aprobată şi vânzarea a cinci terenuri, proprietate privată a municipiului Medgidia în condiţiile art. 123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001.

De asemenea, Consiliul Local Medgidia a luat act de continuarea proiectului de investiţii redenumit “Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanţa în perioada 2014-2020”.

La ultimul punct s-a aprobat punerea la dispoziţie  a bunurilor proprietate publică- strazi, pentu realizarea “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A.Constanţa în  perioada 2014-2020”. 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult