Teatrul de Stat Constanța – Spectacolele acestui weekend în stagiunea estivală Be.Safe

După o săptămână plină de evenimente artistice, cu public numeros şi foarte entuziast, Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța și Consiliul Județean Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, programează în acest weekend alte spectacole, la care vă invităm să ne fiţi alături:

În această seară, vineri, 21 august, de la ora 21:00, în spațiul de joc din Parcul Arheologic, Teatrul de Artă București prezintă Și veni bărbatul la femeie”, de Semion Zlotnikov, în regia lui Bogdan Budeș.

O comedie cu două personaje despre dorința primordială de a împărți singurătatea la doi. Un Adam și o Eva, la vârsta maturității.

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că doi prieteni comuni încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare. O comedie înduioșătoare, o privire amuzată asupra a doi oameni care vor să o ia de la capăt, împreună.

Tot astăzi, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” prezintă un spectacol folcloric: „IZVOARE DOBROGENE” ȘI INVITAȚI. La acest spectacol, intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Mâine, sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București prezintă THIS IS MY SONG”: Momente celebre din musical-uri și muzică de film, sub conducerea muzicală a lui Alexandru Ilie.

Un spectacol cu piese din coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”.

Duminică, 23 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, tot Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București prezintă Seara franceză”

Un spectacol cu șansonete și arii celebre din operete franceze. Interpretează soliști vocali și orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

****************

Accesul la spectacole este pe baza de BILETE ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11).

Programul casei de bilete de la Teatrul de Stat Constanța este miercuri – duminică, orele 9:00 – 12:00, 16:00 – 21:00

Biletele pot fi achiziționate și de la casa de bilete a Teatrului de Vară Soveja, cu două ore înainte de începerea reprezentațiilor.

*****************

Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța, cuprinde evenimente culturale diverse, ce se desfășoară în spații adecvate, în aer liber, până la începutul lunii septembrie. Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”. Sponsorii evenimentului sunt: AQUA CARPATICA, DOMENIILE SÂMBUREȘTI, CRAMELE RASOVA, FLORĂRIILE MAGNOLIA

Sănătatea populației rămâne prioritatea numărul unu, așadar toate evenimentele din cadrul stagiunii vor avea loc cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu Coronavirus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult