1.500 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

În data de 24.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat, pe raza municipiului Constanţa, două persoane de sex masculin în timp ce îşi înmânau țigări de contrabandă din portbagajul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră au stabilit că era vorba despre cetățenii români I.E. şi S.G., în vârstă de 22 de ani, respectiv 40 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Constanţa.

În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, asupra mijlocului de transport, a fost descoperită cantitatea de 30.000 de țigarete, marca Ashima.

Numitul I.E. a declarat că a achiziționat țigările din localitatea de domiciliu de la persoane necunoscute și intenționa să i le comercializeze lui S.G.

În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 15.000 lei, iar autovehiculul în valoare de  8.000 euro a fost indisponibilizat.

Bărbaţii sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă – deţinerea, transportul şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult